Hottub extra erbij te boeken
Fiets- en tandemverhuur
Dierenweide en natuurlijke speeltuin
Wi-Fi
Pizza-oven
Grillkota

Accommodaties op de Heicohoeve

Op ons vakantiedomein staan verschillende accommodaties. Elk met hun eigen charme!

 - 4 duurzame tiny houses staan in de 'bessenplantage'. Op dit veldje staan naast de 4 huisjes >200 blauwe bessen struiken. De huisjes zijn elk geschikt voor 2-6 personen. De huisjes zijn comfortabel ingericht en v.v. airco. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 boxsprings.. Op de slaapvide bevinden zich 2 lattenbodems met matrassen. De vide is bereikbaar via het trapje in de woonkamer (zie foto). De keuken heeft een vaatwasser en combimagnetron en natuurlijk is er een badkamertje. Ieder huisje heeft een eigen tuintje met hottub die bij te boeken is voor €50,- per vulbeurt. 

- 2 luxe pipowagens / tiny studio's staan in het frambozenhofje. De wagens zijn elk geschikt voor 1-2 personen. Ze zijn comfortabel ingericht met badkamer en kitchenette. Altijd een opgemaakt bed en een heerlijk groot terras.

- Glamping lodge. In de Bongerd, tussen 10 oude perenbomen en >20 appelboompjes vind je tussen de kampeerplekken Glamping Lodge Conference voor 1-5 personen. Het uiterlijk van een tent voor het heerlijke kampeergevoel maar het comfort van een huisje. Met badkamer en compleet ingerichte keuken. De lodge is geisoleerd en voorzien van verwarming/airco. Ook winterkamperen kan dus! Er zijn 2 slaapkamers, 1 met een 2 persoonsbed, 1 met een stapelbed en een enkel bed.

Korenbloem

Passiebloem

Zonnebloem

Glamping Lodge Conference