Accommodatie

Vergaderlocatie De Heicohoeve heeft meerdere ruimtes waar ook vergaderd kan worden. Naast de binnenruimtes is er alle ruimte buiten om inspiratie op te doen. Naast het dierenweitje kan men even uitrusten of juist overleggen en ook de omliggende weilanden zijn eventueel beschikbaar. Even frisse lucht halen bij de grote vijver, bramen plukken, een rondje wandelen, of even tot rust komen bij de mini-ezels en kunekunevarkens. Ook een paardencoaching-sessie of een notenworkshop behoren tot de mogelijkheden. Alle ruimte dus voor een inspirerende vergadering of heisessie. De ruimtes beschikken over een beamer en flipover. De Heicohoeve is gelegen aan de rand van hanzestad Zutphen in de Achterhoek. Net buiten de stad kunt u hier genieten van het natuurschoon van het buitengebied.

Mogelijkheden overnachten en catering
Het is mogelijk om de naast de vergaderlocatie gelegen tiny houses ook te huren. De prijzen hiervan zijn op aanvraag. Uiteraard is het ook mogelijk om te blijven overnachten. Er zijn 24 bedden beschikbaar in de huisjes. Daarnaast is het ook mogelijk een camper, caravan of tent bij te plaatsen. Wilt u dat er ook voor de catering gezorgd wordt dan behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij maken graag wat lekkers bij de koffie of een heerlijke lunch. We kunnen een diner voor u regelen bij een lokale cateraar waar we mee samenwerken, maar kunnen ook een pizza-arrangement bieden waar de pizza’s ter plekke belegd worden en gebakken in onze houtgestookte steenoven.

Duurzaamheid
Op de Heicohoeve werken we zoveel mogelijk met recyclebare materialen. De elektriciteit wordt opgewekt door onze eigen zonnepanelen en de verwarming vindt plaats met volledig CO2 gecompenseerd propaangas en onze zonneboiler. Onze ruim 60 walnotenbomen en vele tientallen andere bomen zijn bovendien zeer grote CO2 binders. Meer hierover leest u op de pagina op en om het erf.

 

Prijzen (excl. BTW):
Huur: 150,- per dag / 100,- per dagdeel
Koffie, thee, water, lekkers: 5,50 pppdagdeel
Lunch: 16,95 pp (vlees, vega)
 

Stuur ons gerust even een mailtje voor de actuele beschikbaarheid via het contactformulier