Stalling

De Heicohoeve biedt stallingsplaats (binnen en buiten) aan ca 350 objecten.

Op dit moment is de binnenstalling vol. (U kunt zich inschrijven op de wachtlijst met onderstaand formulier – Wij nemen dan contact met u op zodra er een geschikt plekje vrij komt.) Op dit moment zijn voor buitenstalling nog enkele plekken beschikbaar. Klanten met een buitenplek hebben, indien gewenst, voorrang op de wachtlijst voor een binnenplek. We hebben nog enkele buitenplekken beschikbaar met een plus-pakket.

Prijzen BUITEN
50,- per strekkende meter caravan
60,- per strekkende meter camper
De opstartkosten bedragen eenmalig € 21,95

Uw object kunt u 7 dagen per week halen en brengen middels self-service tussen 9 uur sochtends en 19 uur savonds. Wilt u een buitenplek reserveren? Dat kan per direct via het formulier hier beneden. De gegevens die u verstrekt via de formulieren of via de mail worden uitsluitend gebruikt voor de onderlinge communicatie en wettelijke verplichtingen. Zie verder onze privacyverklaring. Stalling@deheicohoeve.nl / 06-51171508

Algemene Stallingsvoorwaarden – Heico BV – KVK 08162898

Stallingspakketten
De Heicohoeve biedt stalling aan voor de diverse objecten  (Campers – Caravans – Vouwwagens – Auto’s). Wij bieden een luxe-pakket aan:
- De-Heicohoeve-Luxe-binnenpakket: Hiermee kun je je object onbeperkt ophalen en dien je 1 dag van te voren een afspraak in te plannen via jouw account.

- De-Heicohoeve-Luxe-buitenpakket: Hiermee kun je je object onbeperkt, dagelijks, ophalen en dien je 1 dag van te voren een afspraak in te plannen via jouw account.

Online klant account
Zodra je een contract hebt afgesloten bij De Heicohoeve om jouw object te stallen krijg je een persoonlijk account. In dit account kun je jouw contactgegevens inzien en afspraken inplannen voor je object. 

Contract
De Heicohoeve werkt met jaarcontracten.