Ontspannen en genieten op het boerenerf

Ontspannen en genieten op het boerenerf

Ontspannen en genieten op het boerenerf

Ontspannen en genieten
op het boerenerf

Ontspannen en genieten
op het boerenerf

Ontspannen en genieten
op het boerenerf

Circa 5 km fietsen naar hartje Zutphen
Natuurlijke speeltuin - skelters - dierenweide
Gezellig erf - ruimte voor het heerlijke buitenleven
Eigen houtgestookte pizza-oven - grillkota - slechtweeraccommodatie met poolbiljart
Erg mooi fiets- en wandelgebied
Paardencoaching
Zoek & Boek
 

De Heicohoeve

Ontspannen aan de rand van Zutphen. Onthaasten en genieten van het buitenleven.

Wees welkom op de Heicohoeve
Op stadboerderij/buitenplaats De Heicohoeve staat het buitenleven centraal. Grenzend aan Hanzestad Zutphen maar toch ook weer buiten op het platteland. Op het vroegere boerenerf staan het groen en de dieren nog centraal. Geniet van ons dierenweitje, strijk neer bij de grote vijver of maak een wandeling langs de singels en de Laak. De kinderen kunnen heerlijk buitenspelen in de natuurlijke speeltuin of op de trampoline of de skelters.
Verblijven kan in onze vakantiehuisjes, pipowagens of groepsaccommodatie. Op het kampeerveldje of op de camperplaats! Of huur één van onze vergaderruimtes voor eens een andere vergaderomgeving, een heisessie of teambuilding. Ontbijtjes, lunches, of alles zelf regelen, het kan op De Heicohoeve.
Kom je samen met meerdere camperaars of kampeerders dan kan één van onze zaaltjes een leuke toevoeging zijn om samen te zitten, koken of spelletjes te doen.

Geregeld zijn er pizza-avond op zaterdag, zeker bij mooi weer! De pizza's worden ter plekke naar wens belegd en gebakken in eigen steenoven. De kota is dan warm en natuurlijk zijn er voor de kinderen marshmallows.

Regelmatig is de kota open. Even opwarmen bij het vuurtje. Heerlijke koffie en koek of taart van Tijs!

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie bestaat uit meerdere huisjes, namelijk vier tiny houses voor maximaal zes personen en een grotere groepsruimte. Hierdoor is het mogelijk gezellig samen te zijn maar toch ook even een eigen plekje te hebben. De huisjes en de groepsruimte hebben een moderne inrichting. Het is mogelijk een camper, caravan of tent bij te plaatsen in overleg. Elk huisje en de groepsruimte hebben een eigen tuin en terras met veelal eetbare gewassen en een buitenhaard.

Kom genieten van het buitenleven op groepsaccommodatie De Heicohoeve.