Heerlijk groot terras
Fiets- en tandemverhuur
Dierenweide en natuurlijke speeltuin
Ontbijtservice
Pizza-oven
Grillkota

Nieuwe Pipowagens op de Heicohoeve

Gezellig even een paar nachtjes weg! Even lekker er tussen uit met z'n tweeën? Dan zijn onze luxe pipowagens ideaal. Van alle gemakken voorzien. Klik snel verder en bekijk de sfeerbeelden!

Op ons vakantiedomein vind je aan onze grote vijver deze knusse pipowagens voor 2 personen. Het heerlijke grote terras geeft alle ruimte om te genieten van het buitenleven. De pipowagen is voorzien van badkamer (met douche, wastafel en toilet), kitchenette met spoelbak, koelkast en 2 pits kookplaat, tv, koffiezetapparaat (filterkoffie) en theekoker. De pipowagen is op fietsafstand (5km) van hartje Zutphen en ligt heel centraal voor vele fiets- en wandelroutes.
Een mobiele hottub (type dutchtub) kan bijgehuurd en direct voor het terras geplaatst worden.

Op het terrrein De Heicohoeve (10 hectare) zijn meerdere kleine huisjes te vinden, een 20 camperplaatsen omzoomd door groen en 2 pipowagens. Het buitenleven staat bij ons centraal. Op het domein vind je in de weides onze tinker-paarden. In onze dierenweide kan er geknuffeld worden met onze andere dieren; varkentjes, pony's, geitjes, mini-ezels en schaapjes. Over het hele landgoed lopen kippen, ganzen en pauwen.


Aan de westkant grenst de Heicohoeve aan de verstedelijking van Zutphen aan de andere zijden vindt u het bekende coulissenlandschap van de Achterhoek.
De afgelopen jaren is het vroegere agrarische bedrijf volledig omgezet in een vakantiedomein. Duizenden struiken en planten zijn de grond in gegaan en ieder jaar wordt er verder aangeplant. Zo proberen wij aan de rand van Zutphen ons eigen groene paradijsje op te zetten.