Hottub extra erbij te boeken
Fiets- en tandemverhuur
Natuurlijke speeltuin en Dierenweide
Tafeltennis - Reuzen 4 op een rij
Grillkota en/of Pizza-oven arrangement
Hondenspeelweide

Groepsaccommodatie

U kunt reserveren door de gewenste data aan te klikken in de bezettingskalender. U komt dan vanzelf in het reserveringssysteem. Let op. De boeking is pas definitief als u van ons de Boekingsbevestiging/Factuur heeft ontvangen. We raden u altijd aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Kom onthaasten en genieten van het buitenleven op groepsaccommodatie De Heicohoeve.

De Heicohoeve beschikt over een duurzame groepsaccommodatie voor maximaal 24 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit meerdere huisjes, namelijk vier tiny houses voor maximaal zes personen en de grotere groepsruimte. Hierdoor is het mogelijk gezellig samen te zijn maar toch ook even een eigen plekje te hebben. De huisjes en de groepsruimte hebben een moderne inrichting. Het is mogelijk een camper, caravan of tent bij te plaatsen in overleg. Elk huisje en de groepsruimte hebben een eigen tuin en terras met veelal eetbare gewassen, een hottub en een buitenhaard.

Wij houden van gezelligheid op de Heicohoeve, maar zeker ook van een goede nachtrust. Wij verhuren daarom alleen aan families, zakelijke groepen of rustige vriendengroepen! 

Buiten is er veel plek om te spelen. Het veld achter de huisjes is zeer geschikt voor balspelen, een volleybalnet is aanwezig. Tevens is er buiten reuzen-4-op-een-rij, tafeltennis en tafelvoetbal en zijn er voor de kinderen ook skelters en boomstammen om op te klauteren. In de huisjes liggen verrekijkers klaar, natuurzoekkaarten en diverse buitenspelletjes. In het dierenweitje op het erf lopen oa mini-ezels, varkentjes, geitjes, schapen, ganzen en brahma’s. De varkentjes en geitjes worden graag geknuffeld en natuurlijk is het mogelijk te helpen met voeren! Er zijn heel veel zingende vogeltjes, vrij rond scharrelende kippen en in de andere weides grazen paarden. In de avond kun je het paartje steenuiltjes vaak horen roepen. Het mooie oude centrum van Zutphen is op fietsafstand. Ter plekke zijn ook tandems en fietsen te huur. Voor tips / uitjes zie het kopje ‘Omgeving

Ieder huisje is voorzien van een eigen hottub, welke naar wens bij te huren zijn. Tevens beschikt de Heicohoeve over een eigen houtgestookte pizza-oven waarmee, in overleg, een gezellige pizza-avond verzorgd kan worden. De Heicohoeve vindt duurzaamheid erg belangrijk. Daarom is gekozen voor deze tiny houses, ze zijn gemaakt van volledig recyclebaar materiaal. Verwarming vindt daarnaast plaats met volledig CO2 gecompenseerd propaangas en energie wordt opgewekt met eigen zonnepanelen. De accommodatie wordt omringd door vele walnotenbomen. Voor deze bomen is gekozen omdat ze veel voordelen hebben. Natuurlijk dragen de bomen allereerst bij aan de biodiversiteit. Naast het feit dat ze heerlijke en gezonde walnoten geven hebben ze ook nóg een erg goede eigenschap, ze zijn namelijk een zeer grote CO2 binder. Eén notenboom bindt wel 100 kg CO2 per jaar. Zo probeert de Heicohoeve haar steentje bij te dragen aan het klimaat.

Hottub extra erbij te boeken
Fiets- en tandemverhuur
WIFI
Pizza-arrangement bij te boeken

Groepsruimte:

2 toiletten met fonteintje
Lange eet-/vergader-/recreatietafels met comfortabele stoelen
Zithoek
TV
WIFI
centrale verwarming
spelletjeskast en duplokist

Ruime keuken:

combimagnetron (2x)
5pits inductie kookplaat (2x)
vaatwasser (2x)
Amerikaanse koelkast

Tiny houses (6 persoons):

De vide is leuk voor grotere kinderen én voor de kwieke volwassenen!

De slaapkamers zijn door het tiny house concept niet zo groot. Wilt u een kinderbedje bijplaatsen? Neem dan vooraf even contact op. Wij kunnen dan zorgen dat één van de boxsprings er bij aankomst uit is waardoor er voldoende ruimte wordt gecreëerd

slaapkamer met 2 x 1 persoons boxspring 80*210
slaapkamer met 2 x 1 persoons boxspring 90*210
slaap-vide bereikbaar via steile trap v.v. 2 x 1 persoonslattenbodem met matras 90*210
badkamer met douche en toilet
open keuken met koelkast, vaatwasser, combi-magnetron
woongedeelte met comfortabele eet- en zithoek
tv
WIFI
centrale verwarming
Boek hier uw vakantie
Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.